Nie. Do czterech innych osób ma T3 razem z tobą, wszyscy na tym samym urządzeniu, każdy z własnymi numerami seryjnymi.
Ten temat jest zamknięty, więc nie można w nim odpowiadać.
Masz pytania? Odpowiadamy na każde.