Czy to jest moje na zawsze?
Advanced, Premium i Private: tak, jest twój. Jeśli zostanie zablokowany w jednej grze, dalej może działać w grach z lżejszymi anti-cheatami.
MiTM: nie. MiTM to klucz, a nie zakup, więc przestaje działać, gdy klucz wygaśnie. Kup kolejny klucz, żeby dalej działać: twój slot zostaje twój przez tydzień po wygaśnięciu klucza, żebyś zdążył zebrać kasę, ale daj nam znać w tickecie i tam kup następny klucz.
Ten temat jest zamknięty, więc nie można w nim odpowiadać.
Masz pytania? Odpowiadamy na każde.


